Haptonomie ben je van jezelf vervreemd

Haptonomie met Lilly in Oss vreugdeKen je dat gevoel: wie ben ik? Dat je je reakties niet meer herkend. Dat je er geen vat meer op hebt. Dat je als het ware lijdt onder je werk, je gezin en misschien nog wel het meeste van jezelf. In de haptonomie noemen we dat je vervreemd bent van jezelf. Je wordt heen en weer geslingerd door van alles wat moet, wat leuk lijkt en eigenlijk is alles te veel.

Hoe staat het dan met je eigen dromen die je ooit hebt gehad? Je eigen normen en idealen? De vreugde die je voelt als een klein kind. Kunnen genieten van kleine dingen?

In de Haptonomie sessies die ik aanbied laat ik je weer contact maken met iets wat diep van binnen je levenskracht aanraakt. Waar je vitaliteit en kracht kunt gaan ervaren en ook je stilte en liefde voor jezelf. Weer thuiskomen bij jezelf. Weer voelen dit ben ik. Harmonie met jezelf en de wereld om je heen is dat niet wat we allemaal zouden willen?

En dan vanuit die harmonie de wereld tegemoet treden. Stappen zetten die je wilt en kunt zetten. Een vastberadenheid in je, juist doordat je je gesterkt voelt van een kracht in jezelf. Zou dat niet mooi zijn. Zelf keuzes maken die goed zijn voor jou en je omgeving. De lat niet te hoog leggend. Kiezen voor kwaliteit in plaats van aan alles te willen beantwoorden.

Heb ik je wakker gemaakt, voel je, dit wil ik ook. Maak vrijblijvend een afspraak en kies voor  een beter leven voor jezelf. Een leven met meer vreugde, blijheid, ontspanning. Het is wel werken. Werken aan jezelf. Net zoals je naar de fitness gaat is weer contact krijgen met je zelf een soort gymnastiek in je denken. Andere denkpatronen creëren, een soort mindfit in plaats van mindfull. Juist door geen vreemde meer voor jezelf te zijn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.