Ervaringen

Haptonomie Oss lieve kaart

Haptonomie Oss bedank kaartjes IMG

Ervaring van V. uit R’stein

Of lees de vele blog berichten

Ik ben trots op m’n moodboard
Het is nog niet opgehangen maar iedere dag kijk ik er even naar en voel ik hoe stevig ik weer op m’n voeten en in m’n basis sta.
Heel erg bedankt voor je oprechte aandacht voor mij met al m’n emoties en gevoelens.
Je hebt me weer laten voelen het Haptonomie Oss fijne reactiesleven te leven en de manier waarop je dat hebt gedaan is voor mij zó leerzaam geweest.
De liedjes die je me hebt doorgestuurd blijven heel bijzonder en helpen me nog steeds om steeds weer terug te gaan naar mijn basis.

Ik heb echt het gevoel en vertrouwen dat ik hier verder mee kan maar wanneer ik vragen of problemen heb neem ik zeker contact met je op.
En te weten dat dat kan helpt me ook!

Fijne zomer en ik hoop je zeker nog tegen te komen, waar dan ook.
Je bent echt een verwarmende persoonlijkheid en een prachtig mens!

Ervaring An uit Berghem

Lilly, door jouw kennis, ervaring en intuitie weet je steeds weer de juiste behandeling en te geven.
Haptonomie, NLP, voetreflex en bachbloesem,  ik heb er in een korte tijd zoveel aan gehad, zat met een aantal traumas, lichamelijke klachten, burnout.
De gesprekken met jou waren hartverwarmend, door jouw wijsheid  weet je fijne en doeltreffende feedback te geven.
Ben me nu nog bewuster van mezelf,  heb meer inzicht gekregen in achterliggende oorzaken. Kortom genoeg handvaten om verder te gaan met een stuk minder ballast.

Ik voel me eindelijk weer blij en vol energie.

Dankjewel voor al je hulp.

Lieve Groet
An

Ervaring SvL uit Oss

De reden dat ik ben gaan zoeken naar een voetreflex massage is dat ik na mijn zwangerschap in 2010 behoorlijk wat klachten heb behouden, samen met de fysio en anderen ben ik een heel eind gekomen, echter de vermoeidheid nam niet af waardoor ik uitviel op mijn werk. ik heb uitgerust en aan het eind van de rit toen ik de meeste klachten op een rijtje had( zo dacht ik) op Hielspoor na ben ik via Google bij Lilly terecht gekomen.

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat toen ik op zoek ging naar voetreflex ik in de veronderstelling was dat het een massage zou zijn. Hierop ben ik nog al dol.

Tijdens de eerste afspraak werd ik heerlijk warm en huiselijk ontvangen met een kop thee en uitleg over voetreflex. We zijn begonnen en gedurende de eerste sessie werd me meteen duidelijk dat Lilly niet alleen een ontzettend warm persoon is maar ook nog eens bijzonder goed opgeleid in de verschillende richtingen die ze uitoefent. Dit maakte dat zij op elke vraag, twijfel of onzekerheid die ik had direct schakelde met al haar achtergronden en niets achter hield, omdat dat niet de sessie was waarvoor ik daar was.

Ze heeft me boeken geleend, een CD meegegeven en in al die media was iets te vinden waarmee ik me kon identificeren. Erg prettig. We hebben een vertrouwensband opgebouwd. Nadat ik een aantal voetreflex sessie achter de rug had bleek dat Haptonomie ook wel van toegevoegde waarde zou zijn. En dit is gebleken.

Ik heb ervaren dat Lilly met de kleine oefeningen en de bijbehorende uitleg zorgde dat ik in het dagelijks leven ging letten op deze kanten van mijzelf. Ik mag zeggen dat ik een belangrijke ontwikkeling heb doorgemaakt. Ik blijf natuurlijk werken aan mezelf maar ik heb de steun en inzichten van Lilly als zeer waardevol ervaren. Naast al deze oefeningen en wijsheden is Lilly ook een bijzonder fijn mens om tegen te praten, ze stelt je goede vragen om zo te relativeren.

En niet een heel onbelangrijk punt, je mag je verzekeraar inschakelen om mee te betalen aan deze fijne sessies!

IK ben blij!!

Thnx Lilly

Ervaring Nellie

Ik wil graag wat vertellen over Lilly .

Ze heeft een opleiding haptonomie succesvol gevolgd. Bij haar thuis heeft ze ’n mooie rustige en gezellige kamer tot haar beschikking waar ze haar cliënten ontvangt. Ik ben enkele keren bij haar op consult geweest.

Ik heb dit positief ervaren. Lilly is een heel gewoon, rustig, geduldig en ontspannen persoon.

Ze leeft zichzelf goed in, in wat de persoon vertelt. Neemt alle tijd voor je. Laat je verhaal vertellen, wat je kwijt wilt.

Dan probeert ze zo begrijpelijk en eenvoudig mogelijk de dingen van een andere kant te bekijken, waardoor je zelf ontdekt wat er verkeerd is of gaat en hoe dat eventueel ook anders kan vanuit een ander standpunt, andere visie. Dit doe je door NLP sessies. Hoe je dat ervaart en hoe je dat zou kunnen veranderen. Hierbij maakt ze gebruik van een rollenspel en lichamelijk contact op een rustige en ontspannen manier. Je gevoel, je gedachten in je lichaam leren verplaatsen. Dit gaat dan weer via Haptonomie. Hoe je dat ervaart en hoe je dat zou kunnen veranderen. Wat je daarbij voelt, en hoe je dat kunt sturen, waardoor je je beter voelt. Je de dingen beter los kunt laten, en daardoor beter in het leven staat. Dat je alles beter aan kunt en je daardoor uiteindelijk meer happy voelt.

Er is meer rust, openheid en daardoor minder frustratie in mijn leven. Iedereen in het gezin voelt zich meer happy, dus het heeft ons allemaal goed gedaan.

Ik zou zeggen, als dit je aanspreekt, bel Lilly een keertje voor informatie, of maak een afspraak.

(Lilly is aangesloten bij BATC zorgverlener, wat wil zeggen dat het vergoed wordt ( groot gedeelte) door je zorgverzekeraar. Valt dan onder alternatieve geneeskunde.)

Groetjes Nellie.

1 gedachte op “Ervaringen

  1. Ik heb in mei 2013 kennis mogen maken met Lilly. We zijn samen in Juni aan de slag gegaan om mijn blokkades in het gevoelssegment te doorbreken.
    Dit bleek lastiger dan gedacht. Totale opheffing was geen uitgangspunt, wel een streven.

    Lilly heeft alles gedaan wat in haar mogelijkheid lag om mij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit heeft in iedergeval mij wel op een aantal punten wakker geschud.

    Lilly is een warme spontane vrouw die je raakt door haar enthousiasme en liefde voor de medemens. Zij weet de vinger op de zere plek te leggen, zonder deze te verzwaren.

    Ga zo door, Liefs Suzanne.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.