Het leven herontdekken.

Biodanza met Lilly in Haren bij Oss Indian SummerAls alles tegen zit en niets meer goed gaat, dat machteloze gevoel? Wat zou het dan toch fijn zijn als je het leven weer opnieuw zou kunnen herontdekken. Dat er een manier is om anders met het leven om te gaan. Waar maak ik me altijd druk over? En….hoe zou ik het anders willen en hoe kan het anders….

Haptonomie geeft daar een soort scholing in. Het leidt je naar anders in het leven te gaan staan. Het laat je ervaren hoe het ook anders kan. Dat hebben we niet altijd meegekregen in ons leven. Door steeds te doen, zoals we steeds hebben gedaan, komen we tegen zoals we steeds tegen gekomen zijn.

Hoe zou het voor jou zijn, om tijdens de sessies van Haptonomie het leven te herontdekken. Te snappen dat we een aanreiking kunnen krijgen om met de mindere kanten van het leven om te gaan. Als altijd onze manier was: met afweer reageren? Hebben we dan ooit erbij stilgestaan dat we daar ook een andere beweging in kunnen maken? Haptonomie laat je dat ervaren. Het laat je meer bewust worden hoe je nu met onaangenaamheden omgaat en hoe je daar via een kleine aanraking daar al anders in kunt gaan staan. Het leven is ontdekken wat past bij jou. Waar kan ik iets in veranderen, zodat er ook iets op grotere schaal verandert. Alles wat we doen heeft een groot effect op het Universum. Daar zit een soort verantwoordelijkheid in. Blijven we onwetend, dan zal de omgeving ook zo blijven reageren zoals steeds is gebeurt.

Iets in ons reageert ons. Kunnen we daar contact mee maken. Verbinden met het leven in ons? Onze adem, mag die er zijn en kunnen we daar naar luisteren? Zodat we kunnen reageren op iets wat wij zelf van binnen nodig hebben? Bewust worden. Verbinden met je eigen Authenticiteit? Wat is mijn levensmissie? Waar mag ik van binnen in meebewegen en  hoe zou dan mij leven zijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.